Home » Werken bij
Nieuwsbrief Aanmelden Afmelden?

Avision Login

woensdag 18 september 2019
Nederlands (Nederland)
Waarom Avic?

De organisatie
Avic is een IoT solution provider. Om in te kunnen spelen op deze snel veranderende markt zijn wij ervan overtuigd dat een constante groei noodzakelijk is. Machine-to-Machine wordt binnen iedere onderhoudsorganisatie een onmisbare techniek die de Asset Manager in staat stelt zijn processen te optimaliseren. Avic neemt binnen Nederland een leidende rol in het faciliteren van turn-key IoT-oplossingen.


Flexibel en klantgericht
Avic staat bekend als flexibel en klantgericht. Met alle expertises onder één dak zijn wij in staat de oplossing te creëren die naadloos aansluit op de behoefte van onze partner en klant. Het hart van iedere oplossing is Avision, het web based platform waarin alle data samenkomt en tot business intelligence wordt omgezet. Bij de constante  (door)ontwikkeling vormen de begrippen flexibel en klantgericht als uitgangspositie voor nieuwe functionaliteit.


Informeel en betrokken  

De medewerkers van Avic vormen de kracht en het succes van de organisatie. De informele sfeer, persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid maken van ons bedrijf een plezierige werkplek.


 

Vacatures

 

Privacybeleid | Gebruiksovereenkomst | Copyright 2002 - 2018 | Avic B.V.
facebook facebook facebook
mail info@avic.nl
mail +31 (0) 418674700
mail +31 (0) 418674111